left-triangleup-triangleright-triangleright-arrowdown-trianglemenu-thinright-pointerdown-arrowcross-thinleft-arrow
Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til statistikkformål. Ved å benytte 2020aarsrapport.banenoreiendom.no aksepterer du denne bruken.
Les mer

Q1

2020

Reklamekontrakt for kommersielle arealer på stasjonene

Kontrakt ble inngått med JCDecaux Norge AS som leverandør av reklameformidling samt drift og vedlikehold av reklamebærerne.

Q2

2020

Arkitektkonkurranse for Ski Stasjonsby

Tre arkitektteam ble invitert til å komme med forslag til byutvikling av arealene på rundt 30 mål på øst- og vestsiden av Ski stasjon. Utbyggingen har potensial på opp mot 100 000 kvadratmeter.

Q3

2020

Skal realisere Norges største byutviklingsprosjekt

I Lier og Drammen skal det bli en helt ny bydel med 10.000 boliger, mange arbeidsplasser og mye mer. Eidos Eiendoms­utvikling AS, den største av aktørene på Lierstranda, eies av Lier kommune (55 %), Fabritius Gruppen AS (22,5 %) og Bane NOR Eiendom (22,5 %).

Q4

2020

Salgsstart for siste byggetrinn på Grefsen

6. oktober var det salgsstart for hus 26 og 27 med totalt 79 leiligheter. Disse er de siste leilighetsbyggene i utviklingsprosjektet Grefsen Stasjon i Oslo.

Har du også lest disse?

Året som gikk

Utvalgte høydepunkter i Bane NOR Eiendoms virksomhet fra januar til desember 2020.

Les mer

Kommersiell kreativitet er nøkkelen

Det nye jernbanemarkedet stiller nye og høye krav til hvordan jernbanens ­eiendommer forvaltes. Det møter Bane NOR Eiendom med en markeds­orientering som allerede har spart jernbanen for store ressurser.

Les mer

Vi er profesjonelle lagspillere

Bane NOR Eiendom er ikke blitt Norges ledende knutepunkt­utvikler på egen hånd. Det er lagspillet med de lokale aktørene som skaper de store verdiene for innbyggerne.

Les mer